Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Α.Ε.Μ.Υ Α.Ε - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Α.Ε. (2) ΑΓΩΓΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΔΩΡΩΝ (1) ΑΔΕΔΥ (3) ΑΔΕΙΩΝ (1) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ (11) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (12) ΑΠΕΡΓΙΕΣ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (49) ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ (13) ΑΡΘΡΑ (1) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ (51) ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ (19) Δ.Ε. ΒΟΗΘΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (2) ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (1) ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΩΡΩΝ (1) ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 (3) ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (1) ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΔΣ (15) ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (9) ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ (8) ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (16) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (5) ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (6) ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (24) ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (8) ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ (9) ΝΟΜΟΙ - ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ΠΔ - ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ (12) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Α.Ε. (2) ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (2) ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ (8) ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ (21) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ (7) ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ (3) ΣΙΤΤΙΣΗ (2) ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (11) ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΥΛΑΞΗ (3) ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ Κ΄ ΔΑΝΕΙΩΝ (3) ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (23) ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (1) ΦΤΩΧΙΑ - ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ (6) ΦΥΛΑΞΗ (2) ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (13) artemis card (5)

Αναζήτηση αναρτήσεων του ιστολογίου

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Ο ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 10ΠΜ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ντουντουκα

Μετά από ενημέρωση από το Διοικητή του κοινού ΔΣ του Σισμανογλείου - Αμ. Φλέμιγκ - Π. Πεντέλης ότι ο νέος Οργανισμός του Σισμανογλείου θα έχει ολοκληρωθεί για να κατατεθεί στο Υπ. Υγείας μέχρι το τέλος Νοέμβρη, καθώς και λόγω των κρίσιμων ζητημάτων που ανοίγουν, μετά τη πρόταση της Διοίκησης για Ενιαίο Οργανισμό με το Αμ. Φλέμιγκ, το ΔΣ του Σωματείου, μετά από πρόταση της "Νέας Πορείας", αποφάσισε και καλεί τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου για μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 22/11 και ώρα 10πμ. 


Η πρότασή της Διοίκησης για τον Ενιαίο Οργανισμό μεταξύ Σισμανογλείου και Αμ. Φλέμιγκ καθώς και το προτεινόμενο οργανόγραμμα που μας παρουσίασε η Διοίκηση, μας βρίσκει κατηγοριματικά αντίθετους καθώς το προτεινόμενο σχέδιο καταργεί και συγχωνεύει Διευθύνσεις και τμήματα και ΠΑΥΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ την αυτοτέλεια της κάθε Νοσοκομειακής μονάδας στο βαθμό που είχε απομείνει μετά από τους αγώνες των εργαζομένων των Νοσοκομείων.

Πάγια θέση των Σωματείων εργαζομένων και των τριών Νοσοκομείων είναι η ανάπτυξη και η διεύρυνση των υπηρεσιών υγείας και των τριών νοσοκομείων, στη βάση της Αυτοτέλειας και Ανεξαρτησίας και των τριών Νοσοκομείων και όχι των συγχωνεύσεων και των συρρικνώσεων. Αυτό βεβαίως δε μπορεί να πραγματοποιηθεί παρά μόνο με την ανάπτυξη και των τριών νοσοκομείων και την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων, τόσο οικονομικών όσο και ανθρωπίνων.


Συνάδελφοι/σσες 
Σ΄ αυτή τη κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε και με αφορμή τη συζήτηση για τον οργανισμό του Νοσοκομείου μας, διακυβεύονται κρίσιμα ζητήματα για το μέλλον της λειτουργίας του Νοσοκομείου καθώς και των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων, που σίγουρα δε θα θυμίζουν τίποτα με το σήμερα εάν περάσει το σχέδιο της Διοίκησης για τον Ενιαίο Οργανισμό .

Να είμαστε όλοι εκεί 


Δημοσίευση σχολίου